avrılım_sena
Mesaj Sayısı : 582 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Dans etmek , müzik dinlemek , kitap okumak , bale yapmak ve izlemek , tiyatro yapmak ve izlemek Lakap : Delinaz Hediyelerim : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Girlfriend remix with Lil Mama C.tesi Eyl. 13, 2008 9:24 pm | |
| | |
|
avrılım_sena
Mesaj Sayısı : 582 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Dans etmek , müzik dinlemek , kitap okumak , bale yapmak ve izlemek , tiyatro yapmak ve izlemek Lakap : Delinaz Hediyelerim : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/09/08
| |
EminElif
Mesaj Sayısı : 160 Yaş : 28 Nerden : Nickimin Kalbİnden xD İş/Hobiler : Gitar Çlamak,Şarkı Söylemek,Dans DErmek Lakap : Emmy Ruh Hali : Kayıt tarihi : 26/12/08
| Konu: Geri: Girlfriend remix with Lil Mama C.tesi Ara. 27, 2008 11:18 pm | |
| ayy bu şarkıya bayılıyorumm saol jnm bnmm xD | |
|
avrılım_sena
| Konu: Geri: Girlfriend remix with Lil Mama Paz Ara. 28, 2008 2:52 pm | |
| | |
|
!Tatlı Cadı!
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 29 Nerden : AvriLiN EvinDen :) İş/Hobiler : Sarkı SöYlemeq,DAns Etmek,Kitap Okumak,AnnişKoma YarDım etmeq... Lakap : Caqma AvRil Ruh Hali : Kayıt tarihi : 13/09/10
| Konu: Geri: Girlfriend remix with Lil Mama Ptsi Eyl. 13, 2010 3:24 am | |
| Süper bişi remix ben bütün sarkılarının bastan ssona biliyorum..paylaşm için sqll | |
|