avrılım_sena
Mesaj Sayısı : 582 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Dans etmek , müzik dinlemek , kitap okumak , bale yapmak ve izlemek , tiyatro yapmak ve izlemek Lakap : Delinaz Hediyelerim : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Avril:Merak Edilenler C.tesi Eyl. 13, 2008 7:40 pm | |
| Stil Konusu --------------- Fanlarım veya öbür insanlar benim bu stilimi beğenmiyolar stilimi kedim belirledim rock ve sokak modası bnce bende çok şeker durdu.Fanlarım hala bu konu üzerinde beni böyle kabullenmeleri gerek.Ben onları kabullendiğim gibi. -------------------- Hamilelik Konusu -------------------- Şuan böyle birşey yok..!Artık kara düşüncelere kapıldık eğer hamiLe oLmazsam kimse beni sevmeyecek diye düşünüyorum.Bir süre hamile görmek istemediğimden eminim.Deryck öyle düşünüyor ah sevgili deryck hamile olmassam fanlarımızın bizi bırakacağını düşünüyor(uz).Bu konu fazla uzadı şuan böyle birşey yok nezaman olacağını bilemeyiz... -------------------------- Özenti Konusu -------------------------- benim savaşLarım işe yaramıyor sanırım!?Ben kimseden özenmiyorum.Kliplerde özenmiş gibi şeyler söyleniyor ama kLipleri ben çekmiyorum. ----------------------- Ünlülük Bitti ---------------------- Evet kısa bir süre buraya kadar sadece konserlerle ünlü olacağım.Unutulmak istemediğim için akustik parçalardan oluşan bir albüm gelecek (hepsi akustik değil)eğlenceli parçalar olacak. | |
|
* BeTüL *
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 31 Nerden : 483 İş/Hobiler : Gitar calmak..... Lakap : Tokibetül xD Ruh Hali : Kayıt tarihi : 25/12/08
| Konu: Geri: Avril:Merak Edilenler C.tesi Ara. 27, 2008 11:41 pm | |
| paylaşım icin saol canım =) | |
|
avrılım_sena
Mesaj Sayısı : 582 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Dans etmek , müzik dinlemek , kitap okumak , bale yapmak ve izlemek , tiyatro yapmak ve izlemek Lakap : Delinaz Hediyelerim : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Avril:Merak Edilenler Paz Ara. 28, 2008 2:45 pm | |
| rica edrim cnm | |
|