avrılım_sena
Mesaj Sayısı : 582 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Dans etmek , müzik dinlemek , kitap okumak , bale yapmak ve izlemek , tiyatro yapmak ve izlemek Lakap : Delinaz Hediyelerim : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: 3. Albüm (Avrıl) Çarş. Eyl. 03, 2008 10:40 am | |
| The Best Damn Thing
Üçüncü Avril Lavigne albümü olan The Best Damn Thing, 17 Nisan 2007'de çıktı. Albüm ABD deki listelere birinci sıradan giriş yaptı. Albümün yapımcıları Dr.Luke, Lavigne'in kocası Deryck Whibley, Rob Cavallo, Butch Walker ve Avril Lavigne'dir. Albümdeki davul ve ritmlerle ilgili kayıtları Travis Barker yapmıştır. Albümden çıkan ilk single Girlfriend en ünemli müzik listelerinden biri olarak kabul edilen Billboard Hot 100 listesinde zirveye yerleşti. Ryan Seacrest'in radyo programında Lavigne, albümden çıkacak olan ikinci single'ın When You're Gone olacağını söylemiştir. Lavigne 2007 yılında yeni albümünü tanıtmak için Hong Kong'da Lavigne 2007 yılında yeni albümünü tanıtmak için Hong Kong'da
Avril Lavigne, bu yeni albümünü tanıtmak için küçük bir turneye çıkmıştır. Bu turne Alberta'dan başlamış ve biletler sadece kendisine ait olan hayran kulübü üyeleri için satılmıştır. Bu şov 2 Nisan 2007 'de CBC adlı televizyon kanalında da yayınlanmıştır.
Lavigne, Darfur'a yardım amcıyla çıkacak olan Instant Karma:Save Darfur adlı albüme bir John Lennon şarkısı olan Imagine'i tekrar düzenleyerek katkıda bulunmuştur.
"Girlfriend" adlı ilk single remix yapıldı ve Lil Mama ile düet yaptı.Ayrıca bu albümünden "Hot" ve "The Best Damn Thing" parçalarını da single yapmıştır. | |
|
devranavril
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 36 Nerden : kayıp şehir İş/Hobiler : hepsini kaybettım Lakap : jack Ruh Hali : Kayıt tarihi : 26/12/08
| Konu: Geri: 3. Albüm (Avrıl) Perş. Ocak 08, 2009 4:02 pm | |
| | |
|
avrılım_sena
Mesaj Sayısı : 582 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Dans etmek , müzik dinlemek , kitap okumak , bale yapmak ve izlemek , tiyatro yapmak ve izlemek Lakap : Delinaz Hediyelerim : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: 3. Albüm (Avrıl) Cuma Ocak 09, 2009 11:20 am | |
| | |
|
devranavril
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 36 Nerden : kayıp şehir İş/Hobiler : hepsini kaybettım Lakap : jack Ruh Hali : Kayıt tarihi : 26/12/08
| Konu: Geri: 3. Albüm (Avrıl) Cuma Ocak 09, 2009 9:16 pm | |
| bu arada yeni albumu ne zamn cıkack acaba ,sabırsızlıkla beklıyorm gerckten | |
|
avrılım_sena
| Konu: Geri: 3. Albüm (Avrıl) Cuma Ocak 09, 2009 11:36 pm | |
| o belli değil galiba.... çünkü bnde bilmiyorum araştırdığımda çıkmıyor çünkü | |
|