avrılım_sena
Mesaj Sayısı : 582 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Dans etmek , müzik dinlemek , kitap okumak , bale yapmak ve izlemek , tiyatro yapmak ve izlemek Lakap : Delinaz Hediyelerim : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Onunda seks kaseti çıktı! Çarş. Eyl. 03, 2008 8:51 am | |
| Kanadalı rock müzik yıldız Avrıl Lavinge'nin adı seks skandalını karıştı.
24 yaşındaki başrılı müzisyene ait olduğu iddia edilen seks görüntüleri internette dolaşmaya başladı.İddialara göre Avrıl bu görüntüleri kendisi çekti.Ancak internete kimin sızdırdığı bilinmiyor.Şimdiye kadar albümleri 30 milyon satan Kanadalı şarkıcı yılda 12 milyar dolar kazanıyor. | |
|
gizli_oznee
| Konu: Geri: Onunda seks kaseti çıktı! Perş. Ekim 02, 2008 8:32 pm | |
| bu ne pisliqse adını anmak istemiyorum çekemeyen herkese bu şeyi sallıyolar..!! | |
|
avrılım_sena
Mesaj Sayısı : 582 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Dans etmek , müzik dinlemek , kitap okumak , bale yapmak ve izlemek , tiyatro yapmak ve izlemek Lakap : Delinaz Hediyelerim : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Onunda seks kaseti çıktı! Cuma Ekim 03, 2008 11:42 am | |
| evt aslında bn bunu koymak istemedim ilk ama haber diye koydum kusura bakmayın !!! | |
|
gizli_oznee
| Konu: Geri: Onunda seks kaseti çıktı! Cuma Ekim 03, 2008 11:44 am | |
| yoo sorun değilde millete bilip bilmeden uydurmalarına kızıyorum.. | |
|
avrılım_sena
| Konu: Geri: Onunda seks kaseti çıktı! Cuma Ekim 03, 2008 11:46 am | |
| aynen | |
|