Rihifenty
| Konu: Rihanna'nın 4. Albümü Yolda Paz Ekim 12, 2008 5:54 pm | |
| Rihanna 4 Ekimde AOL Music ile yağtığı bir röportajda 4. albümü için stüdyoya girdiğini açıkladı. "4 numaralı albüm için çalışmaya başladım ve çok eğleniyorum.Çok fazla yeni deneyimler yaşıyorum ve birçok yeni insanla tanışıyorum.Bu inanılmaz!" Rihanna ayrıca yeni albümünün biraz daha Techno Rock ağırlıklı olacağını söylüyor. "Bu alümün de yine GGGB in izinden gitmesini istiyorum ama daha fazla asi olacak.Şarkılar düşük R&B li olacak ve daha çok Disturbia, Shut Up & Drive ve Breakin' Dishes tarzına yakın olacak." Rihanna yeni albümü için 3 yeni şarkı yazdığını ve bunların diğer çalışmalarından çok farklı olduğunuda açıkladı ve ayrıca bu şarkılardan bir tanesinin punk-rock tarzında olacağını da ekledi.Ayrıca yeni ve daha seksi bir görünüm için çalışıyor.Yeni aldüm için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı fakat 2009 yılının ilk döneminde(Mart-Nisan dönemi) olacağı düşünülüyor.
alıntıdır:robyrihannafenty.tk | |
|
avrılım_sena
Mesaj Sayısı : 582 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Dans etmek , müzik dinlemek , kitap okumak , bale yapmak ve izlemek , tiyatro yapmak ve izlemek Lakap : Delinaz Hediyelerim : Ruh Hali : Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Rihanna'nın 4. Albümü Yolda Paz Ekim 12, 2008 8:20 pm | |
| hadi bakalım ririm için hayırlı olsun bzm içinde öle haber için sağol cnm | |
|
Rihifenty
| Konu: Geri: Rihanna'nın 4. Albümü Yolda Paz Ekim 12, 2008 8:31 pm | |
| | |
|